Вече дебютира новият трейлър на  Наполеон с премиерна дата 24

...
Вече дебютира новият трейлър на  Наполеон с премиерна дата 24
Коментари Харесай

Наполеон с нов трейлър

Вече дебютира новият филмов откъс на  " Наполеон " с премиерна дата 24 ноември, който ще бъде популяризиран по нашите кина от " Александра Филмс ". Филмът е основан от именития режисьор Ридли Скот, а в основната ролята влиза носителят на Оскар Хоакин Финикс.

Пригответе се за зрелищен театър за възхода и падението на великия френски император Наполеон Бонапарт. 23 години след премиерата на " Гладиатор " - Хоакин Финикс и Ридли Скот се събират за нова епична драма, която ще опише живота на един от най-великите водачи в историята.

Финикс влиза в основната роля на Наполеон Бонапарт, като демонстрира пътя на изкачването му на власт през " призмата на неговата пристрастяваща и постоянно нападателна връзка със брачната половинка му и единствената му същинска обич Жозефин ". Ванеса Кърби (The Crown) ще се превъплъти в обичаната жена на Наполеон.

85-годишният режисьор Ридли Скот е вложил много съществени старания в основаването на кино лентата. Част от бойните подиуми включват стотици души, които са снимани като бойци на съперничащите си армии - френската, Ето и линк към филмовия откъс в Youtube: https://youtu.be/S8paosRi9so?si=OZbZCIALmvi1plnU
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР